a folyamatról

1.) Előadás kiválasztása

Válassz neked vagy céged számára érdekes és hasznos előadást. Minden előadásunk élőszemélyes, jól megtervezett és gyakorlati példákkal tarkított. Célunk, hogy bemutassuk a lehetőségeket és megmutassuk a gondolkodásmódot, ami a rendszerek mögött állnak. 

Az előadások jelenleg egyéni módon történnek. Egy az egyben a megrendelőnek, vagyis neked és annak szól, akit Te hívsz. Kolléga, ismerős, bajtárs, stb. 

 

2.) Megrendelés leadása

 Az oldalunkon feltűntetett előadásokat kiválasztva a fizetési oldalra jutsz, ahol le tudod adni a rendelést. Olyan egyszerű, mintha mozijegyet vennél, csak az időpontegyeztetést a rendelés leadása után tudod kiválasztani. 

3.) Időpont egyeztetés

Egy Calendly linket fogsz kapni a megrendelést követően, mely az automatizált rendszerünk része. A Zapier előadásunkban ezt is megtudhatod.

A Calendy segítségével kiválaszthatod az Előadást tartónk szabad időpontjai közül azt, ami számodra is ideális. Célszerű időben helyet foglalnod.  

4.) Előadás

Minden előadásunk az online térben történik egy valódi szakértő által. - jellemzően Teams-en. Az előadás előtt elküldünk egy útmutatót, ami a felkészülésedet segíti annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információval távozz. Tekintve, hogy az előadások gyakorlati módon zajlanak és csak Te vagy kollégáid lesznek jelen, ezért szabadon kérdezhetsz menet közben és hozhatsz konkrét problémákat is a témával kapcsolatban.  


5.) Utánkövetés és egyeztetés

Az előadást követően egy héten belül ismét találkozunk egy 30 perces egyeztetésre, ahol átbeszéljük a hallottakat és természetesen kikérdezünk az élményről is.

 

 

100% elégedettségi garancia
Az előadásaink során a maximális elégedettségre törekszünk, ezért garanciát is vállalunk. Ha úgy érzed, hogy az előadás nem érte meg, visszafizetjük a pénzed.